Κωνσταντινούπολη

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 07.30Π.Μ. στο Σύνταγμα όπου με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και για γεύμα ελευθέρως. Συνεχίζουμε για Καβάλα ή Κομοτηνή όπου θα φθάσουμε το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη μέσω Αλεξανδρούπολης, στάση για γεύμα (προαιρετικά). Συνεχίζουμε μέσω συνόρων, Κεσάν, για να φθάσουμε αργά το απόγευμα στην Πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, περίπατοι, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ( ξεναγηση)

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την ξενάγηση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών, τη Μονή της Χώρας με τα υπέροχα ψηφιδωτά, το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής ( Παναγία Μπαλουκλιώτισα), την Αγία Σοφία, τον Αρχαίο Ιππόδρομο και την Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στην παραλία του Μαρμαρά και το απόγευμα Καπαλί Τσάρσι (κλειστή αγορά) με τα 4216 καταστήματα, για ενδιαφέρουσες φθηνές αγορές, χρυσαφικών και δερμάτινων ειδών. Το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με καλό φαγητό και μουσική (κόστος 32,00 €).

4η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρόγευμα και αμέσως μετά θα ξεναγηθούμε στα Οθωμανικά μνημεία της Πόλης, στο Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ και στα πρώτα Οθωμανικά ανάκτορα του ΤΟΠΚΑΠΙ. Στην συνέχεια προαιρετικά βόλτα με καραβάκι όπου θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία . Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκηπόνησα. Ξενάγηση στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης με την περίφημη βιβλιοθήκη και στη συνέχεια θα μεταβούμε στη νήσο Πρίγκηπο και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής, μέσω Κεσάν, συνόρων Αλεξανδρουπόλεως. Στάση για γεύμα ελευθερως. Άφιξη το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδχοείο. Δείπνο ελευθέρως, περίπατοι.

7η ημέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Νωρίς το πρωί πρόγευμα και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, προαιρετικά, για φαγητό Συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στα για καφέ. Άφιξη το βράδυ και τέλος εκδρομής .

Αφήστε το σχόλιο σας

Image preload Image preload Image preload