Μάλτα

ΗΜΕΡΑ 1η

Συγκέντρωση το πρωί και πτήση στη ΜΑΛΤΑ. Άφιξη και ξενάγηση στην ΒΑΛΕΤΤΑ, όπου θα δούμε τους κήπους Μπαράκκα και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα του φημισμένου Μεγάλου Λιμανιού, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη, το αριστούργημα του Καραβάτζιο: «Ο αποκεφαλισμός του Αγίου Ιωάννη» και το ανάκτορο των Κυβερνητών. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο ελεύθερο.

ΗΜΕΡΑ 2η

Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε την ΜΟΣΤΑ όπου θα δούμε τον Ναό της κοιμήσεως Θεοτόκου με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παλιά πρωτεύουσα “ΜΕΔΙΝΑ” γνωστή ως “Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΟΛΗ” ή “ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ”. Θα συνεχίσουμε με το “ΡΑΜΠΑΤ” και την σπηλιά όπου έζησε ο Απόστολος Παύλος. Επίσκεψη στο μεγαλύτερο εργοστάσιο Φυσητού γυαλιού “MDINA GLASS” και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ διασκεδάστε στο καζίνο και τα κλαμπ του ST JULIAN.

ΗΜΕΡΑ 3η

Ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στο δεύτερο σε έκταση νησί, ΓΚΟΖΟ. Θα δούμε την Ακρόπολη, τον Καθεδρικό Ναό, την πρωτεύουσα Βικτόρια, τους μεγαλιθικούς ναούς Γκαντίγια (3.500 π.χ.) και την σπηλιά της ΚΑΛΥΨΩΣ. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια στα μαγαζιά της Βικτόρια και θα τελειώσουμε με το γραφικό ψαροχώρι Σλέντι. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη σε τοπικό πανηγύρι.

ΗΜΕΡΑ 4η

Ελεύθερη για ψώνια και περιπλάνηση στα σοκάκια του νησιού με τα πανέμορφα σπίτια τους, χτισμένα από πορόλιθο. Το απόγευμα ξενάγηση στις τρεις πόλεις και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για Αθήνα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Image preload Image preload Image preload