Μαρόκο

Ημέρα 1η: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για την εμπορική πρωτεύουσα του Μαρόκο, την Καζαμπλάνκα. Μετά την άφιξή μας, μεταφερόμαστε και τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο μας, όπου θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση. Το απόγευμα ακολουθεί ξενάγηση στην εμπορική πρωτεύουσα της χώρας και σημαντικό λιμάνι, την Καζαμπλάνκα, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε το Εμπορικό Κέντρο, την Πλατεία Μωχάμεντ του 5ου, την πλατεία των Ηνωμένων Εθνών, την αγορά, την παραλιακή λεωφόρο Κορνίς, θα δούμε το τζαμί του Χασάν του Β΄ την αριστοκρατική συνοικία Άνφα και την περιοχή Χαμπούς. Δείπνο. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 2η: ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ – ΜΑΡΡΑΚΕΣ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το εξωτικό Μαρρακές. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας μας είναι ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μην παραλείψετε να πάρετε μια πρώτη εικόνα, επισκεπτόμενοι την φημισμένη πλατεία Τζεμαά Ελ Φνα ή αλλιώς «πλατεία των Θαυμάτων». Η Τζεμαά Ελ Φνα είναι σύμβολο του Μαρρακές, όπου επί καθημερινής βάσης εκτυλίσσεται ένα μαγευτικό θέαμα, που το συνθέτουν οι υπαίθριοι αυτοσχέδιοι πάγκοι-εστιατόρια, οι γητευτές φιδιών, οι παραμυθάδες, οι μάγισσες, σε συνδυασμό πάντα με τα εκατοντάδες μαγαζιά που ξετρυπώνουν στις πιο απίθανες γωνιές των σουκς. Δείπνο. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 3η: ΜΑΡΡΑΚΕΣ

Ημέρα ξενάγησης στο Μαρρακές. Μεταξύ των άλλων θα δούμε τους Τάφους των Σαάντι, τους κήπους Μενάρα και Υves Saint Laurent και το μιναρέ Κουτούμπια. Το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας και θα έχουμε το απόγευμα ελεύθερο για μια ακόμη επίσκεψη στην πολύβουη πλατεία Τζεμάα Ελ Φνα, όπου μπορούμε να κάνουμε συμφέρουσες αγορές και να περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια. Δείπνο. Για το βράδυ σας προτείνουμε το φολκλορικό show FANTASIA. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η: ΜΑΡΡΑΚΕΣ

Ημέρα ελεύθερη στο Μαρρακές για να τη διαθέσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε απλά να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας τον ήλιο στην πισίνα του ξενοδοχείου. Μια άλλη εναλλακτική για τους πιο δραστήριους είναι η ημερήσια εκδρομή στη γραφική Ουαρζαζάτ, μία από τις ομορφότερες πόλεις της ενδοχώρας, όπου και θα βρεθείτε μετά από μια καταπληκτική διαδρομή πάνω στην οροσειρά του Ατλαντα. Εάν παρόλα αυτά σας συγκινεί το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού, μπορείτε να επισκεφθείτε την Εσσαουίρα, πόλη στις ακτές του Ατλαντικού, ντυμένη στα λευκά και τα μπλε, που σήμερα αποτελεί σημαντικό κέντρο της μαροκινής καλλιτεχνικής δημιουργίας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 5η: ΜΑΡΡΑΚΕΣ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση οδικώς για την Καζαμπλάνκα απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Image preload Image preload Image preload